Quantcast
Channel: هيات دارالقرآن امام حسين (ع) كنگاور
Viewing all articles
Browse latest Browse all 309

انتخاب هیات دارالقرآن امام حسین بعنوان هیات برگزیده و محوری

$
0
0
هیات دارالقرآن امام حسین (ع)بعنوان هیات برگزیده و محوری از سوی کارگروه قرارگاه کربلا انتخاب و نماینده آن در جلسه ی دو روزه ای که در قرارگاه یاوران مهدی (عج) و در جوار مسجد مقدس جمکران برگزار شد شرکت نمود.

آنچا در ذیل می آید خلاصه ای است از جلسات و سخنرانی های ارائه شده در این همایش بزرگ به نقل از خبرنگاری وارث.



دومین همایش ملی هیئات محوری و برگزیده کشور با حضور استاد حاج منصور ارضی، حجت الاسلام سید حسین مومنی، حاج مهدی سلحشور و نمایندگان هیئات محوری و برگزیده از کل کشور، به همت جامعه ایمانی مشعر در شهر مقدس قم از صبح امروز آغاز شد.

به گزارش وارث،این مراسم که در سه نوبت صبح، عصر پنجشنبه و همچنین صبح تا ظهر روز جمعه به طول خواهد انجامید با قرائت قرآن توسط قاری روشن دل، آقای دباغ و اجرای سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز و سپس دبیر اجرایی این همایش، رحیم آبفروش ضمن خیر مقدم به حضار به تشریح برنامه ها و همچنین فعالیت های این جامعه ایمانی پرداخت.

آبفروش مهمترین تاثیر این جامعه بزرگ ایمانی را ایجاد فرصت یکسان برای تمام هیئات در سراسر کشور داتست و گفت: امکان پیشرفت کمی و کیفی، هم افزایی و نزدیک شدن هر چه بیشتر همه اعضا برای نیل به جایگاه هیئات تراز انقلاب اسلامی از جمله وظائف این جامعه است.

دبیر اجرایی جامعه ایمانی مشعر  "فاطمیه فصل بیعت با علی(ع) است "را شعار این جامعه برای ایام فاطمیه معرفی کرد و همچنین از حضار و فعالان این عرصه درخواست کرد تا در تبیین و نشر محتوایی این شعار اقدام کنند.

پس از پایان سخنان کوتاه آبفروش، نوبت به حجت الاسلام محرابی رسید که با موضوع وحدت بین شیعه و سنی و همچنین آسیب شناسی این مسئله سخنان خود را آغاز کند.

وی با تشریح وضعیت فعلی کشور گفت: وضعیت ما در حال حاضر یکی از خطیرترین دوره هاست. محرابی با اشاره به سخنان رهبری معظم انقلاب گفت: اگر ما درست حرکت کنیم می توانیم از این پیچ تاریخی عبور کنیم.

محرابی گفت: در این دوره برخی هستند که می خواهند با ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی فقط به نفع دشمن مشترک ما کار کنند، یعنی آمریکا، غرب و اسرائیل.

همچنین در ادامه سخنان خود به موضوع بوجود آمدن شبکه های ماهواره ایی تفرقه افکن اشاره کرد و گفت: شما بهتر از من میدانید که هزینه راه اندازی و نگهداری و مدیریت این شبکه ها بسیار زیاد است و اینکه بعضی می گویند هزینه های این شبکه ها از طریق پول وجوهات بدست می آید، قطعاً نشدنی است. محرابی با اشاره به جریان شیرازی ها گفت: جدیدا با توجه به حساسیت ها و فشار های جامعه بر روی رفتارهایی که موجب وهن در مذهب می شود همچون قمه زنی و روی خار راه رفتن، این آقایان مواضع خود را کمی تغییر داده اند و در یک استفتاء جدید اعلام کردند که هر کاری که موجب وهن در مذهب شود حرام است! اما بدانید این ها همش تغییر استراتژی است.

وی همچنین به جریان حجتیه پرداخت و با تشریح اینکه سابق بر این ، این مجموعه کاملا با روحانیون در تضاد بودند گفت: این جریان هم در حال تغییر استراتژیک است، قبلا این ها خود را یک جریان می دانستند که هیچ ارتباطی با هیچ مرجعی ندارد اما الان می گویند مرجعیت، روحانیت و ولایت. خب معلوم است که اینها تغییر استراتژیک داده اند.

پس از پایان سخنان محرابی، حجت الاسلام سید حسین مومنی به جایگاه رفته و سخنان خود را پیرامون بحث سبک زنگی از نگاه مقام معظم رهبری آغاز کرد که در ادامه بخشی از این سخنان را می خوانید:

در سال های اخیر، از جمله دغدغه های عمده مقام معظم رهبری بر سبک زندگی اسلامی دینی بوده است و البته ما نسبت به این مطالبه حضرت آقا کم کاری کرده ایم.

ما سبک زندگی را به 3 قسم تقسیم می کنیم، 1- سبک زندگی فردی 2- سبک زندگی اجتماعی 3- سبک زندگی در جامعه متکامل.

در سبک زندگی فردی، روش ها مطرح است. برای مثال، روش غذا خوردن، روش عبادت کردن، روش خوابیدن و ... این ها خوب است و مهم اما سئوال اینجاست، آیا نظر حضرت آقا ناظر بر این قسم است؟

نوع دوم، سبک زندگی اجتماعی . کارشناسان می گویند، امتیاز یک جامعه بایستی 100 باشد و در حال حاضر امتیاز جامعه ما 50 است! چه کنیم که این سطح رتبه را ارتقا دهیم. لذا عده ای کارشناس و روانشناس و متخصص امر می نشینند و کار کارشناسی دقیق انجام می دهند تا که این رتبه ارتقا پیدا کند. می آیند و فرهنگ سازی و هنجار سازی می کنند. مثلا فرهنگ آپارتمان نشینی را ترویج می کنند.خب، آیا این نیز ناظر بر نظرات و دغدغه های مقام معظم رهبری است؟

نوع سوم، سبک زندگی از دیدگاه جامعه متکامل است. در این قسم کار بسیار وسیع است و دیگر فرد و اجتماع ملاک نیست. آنچه رصد می شود تمدن ها و جوامع است.

پیرامون این دیدگاه 2 سئوال مطرح است

1- عوامل رشد یک جامعه چیست؟ 2- عوامل رسیدن به این تکامل چیست؟

سئوال این ها دین گریزی است! اصلا اعتقادی ندارند که دین توانمند است و می تواند جامعه را اداره کند.

برای مثال، آقا چندین سال قبل اعلام کردند که ما می توانید سینمای اسلامی داشته باشیم. چرا نمی آیند و آسیب شناسی نمی کنند چرا فعلا اینگونه نیست؟ ما یک جامعه اسلامی هستیم. در این جامعه اسلامی حرمت پدر ها و مادر ها دارد از بین می رود.چرا؟ چون برخی از حرمت ها از بین رفته است و یکی از علل از بین رفتن حرمت ها، همین نوع و معماری منازل ماست که به سبک غربی طراحی شده است.

سرویس بهداشتی وسط خانه قراردارد، حمام همینطور. این ها باعث می شود حرمت ها از بین برود.

به نظر بنده آنچه مورد نظر رهبر معظم انقلاب است و نیاز دارد که اصلاح شود همین قسم است. و برای این حرفم حداقل 10 دلیل دارم. دیدگاه حضرت آقا دیدگاه یک جامعه مخاطب نیست. بلکه ایشان کل جوامع را رصد می کنند و ایشان پرچم دار جوامع دینی هستند.

در نوع سوم، سبک زندگی در جامعه متکامل دارای شرایطی است و ما در این شرایط 2 نیاز داریم

1- برنامه راه

2- الگوی مناسب

در صورت نداشتن این دو ویژگی انسان امکان سیر در این زمینه برایش وجود نخواهد داشت .

یکی از اینها قانون است که هم به انسان راه را نشان می دهد و هم انسان را از حالت تحیر خارج می سازد.

ما تا می توانیم نبایستی بگذاریم زمان از دستمان برود. به یاد دارم زمانی که جهت عمامه گذاری خدمت رهبری معظم رسیدم ، آقا در توصیه که کردند فرمودند "وقت کوتاه است و کار زیاد! "این جمله آقا در گوش من ماند!

در ادامه این بحث، حجت الاسلام مومنی به نوع سبک زندگی حضرت زهرا (س) و امیرالمومنین (ع) پرداخت و سخنان خود را با روضه خوانی بمناسبت ایام فاطمیه به پایان رساند.

در ادامه و پس از پخش کلیپی، با موضوع آنچه در همایش نخست رخ داد، نوبت به سخنان حاج منصور ارضی رسید.

ایشان موضوعاتی را خطاب به مدیران هیئات مطرح کردند که می توانید در اینجابخوانید.

این مراسم در نوبت صبح به کار خود پایان داد.


کلیک کنید


در بخشی از این همایش، حاج مهدی سلحشور بعنوان دبیر جامعه ایمانی معشر ضمن خوش آمدگویی و تشکر از حضور رابطین استانها و سرپرستان هیئات محوری و برگزیده کشور به در صحنه بودن دشمن تأکید کردن و از عزیزان خواستند این امر را باور و تبیین و شناسایی کنند.

 
وی با تاکید بر هوشیاری هیئتی ها گفت: دشمنان را در زمینه ورود به هیئت دست کم نگیریم. درست مثل زمان جنگ که رزمندگان اطلاعات ما، دشمن را شناسایی می کردند و بعد عملیات می کردند.

این مداح و رزمنده دوران دفاع مقدس در ادامه به بعضی نکات هیئت داری اشاره کردند. وی زحمت، کوشش و روشن گیری در زمینه هیئت را بحث جدی دانستند که در صورت غفلت ما ضرر جدی در زمینه ی هیئت می کنیم.

ایستادگی در مقابل دشمن را تنها به امام زمان (ع) نسپاریم و ما هم باید در میدان باشیم.

این ذاکر اهل بیت(ع) در ادامه داشتن خلوت و تهجد را برای مسئولین و دیگر بدنه هیئت لازم دانست و همچنین داشتن یک انسجام و وحدت بین چندین هیئت را ضروری دانستن و درآخر به بصیرت افزایی و دفاع از گفتمان انقلاب و امام تأکید ورزید.


حاج منصور ارضی روز پنج شنبه با حضور در محل دومین همایش ملی هیئات محوری و برگزیده کشور که به همت جامعه ایمانی مشعر در شهر مقدس قم و در جوار مسجد مقدس جمکران برگزار شد، توصیه هایی را به مدیران و مسئولین هیئات حاضر در همایش ارائه کردند.

به گزارش وارث، حاج منصور ارضی در روز پنج شنبه و پس از سخنرانی حجت الاسلام سید حسین مومنی به بیان برخی از مطالب درباره مدیریت هیئت پرداخت که در ادامه بخشی از سخنان وی را می خوانید:

خیلی خوشحال هستم که خدمت این جمع رسیده ام و این توفیق نصیبمان شد که به قدمگاه حضرت صاحب الزمان(عج) نزدیک شویم.

- این توفیق نوکری که به عنوان ناظم هیئت یا مداح و منبری هیئت هستید و بر دوش شما افتاده را قدر بدانید و در برابر همه خودتان را خدمتگزار بدانید و این خدمتگزار بودن نکته بسیار مهمی است.

- در روزهای گذشته عده ای ما را افراطی و تندرو خطاب کردند و رسما اعلام کردند که همه بدبختی ما بخاطر این بی ترمزی هاست!

این ها بایستی بدانند که حزب الله پای دینش ایستاده است.

خب، اگر می خواهید هیئت موفقی داشته باشید بایستی به این نکات توجه و دقت بیشتری داشته باشید.

خود مدیر هیئت باید در رابطه با خودش یکسری نکات را رعایت کند. اولاً بدانیم برای اجرای یک مراسم شما نیاز به هماهنگی و گرفتن مشاور دارید.

اول اینکه بایستی با واعظ و مداح هیئت خود هماهنگ باشید

دوم ، هماهنگی با کسانی که در برگزاری این هیئت نقش دارند و دخیل هستند

آنقدر رئیس هیئت بایستی مراقبت از نفس داشته باشد که اگر مثلا مریضی پیش آنها آمد و درخواست دعا کرد، دعایش کند و آن بیمار شفا بگیرد! باید اینگونه باشد و البته این را هم بایستی از لطف و رابطه آن دعا با ذوات مقدسه اهل بیت(ع) بداند.

ما اگر مراقیت از نفس نداشته باشیم به عنوان مدیر هیئت، قطعاً در هیئت ما هم اثرگذار خواهد بود

از هر کسی پول نگیرید!

آقایان مدیران، مداحان و وعاظ حاضر در جلسه، تا می توانید از خواسته های غیرضروری کم کنید و از هر کسی و هر سازمانی پول نگیرید. مردانه پای کار هیئت خود بایستید.

مسئولین و جریانات بایستی التماس شما را کنند تا به هیئت شما کمک کنند آنهم نه برای مقاصد سیاسی و جریانی، باید برای خود امام حسین (ع) هزینه کنند.

بخاطر مباحث مالی ، استقلال امام حسین(ع) را زیر سئوال نبریم!

خلوت تو مدیر هیئت و راز و نیاز پنهانی تو هیئتت را تکان می دهد!

هیئت های خود را یا با نماز آغاز کنید و یا با نماز به پایان ببرید. در گذشته ما هیئاتی داشتیم با عنوان بین الطلوعین، که از نماز صبح شروع می شد و با طلوع آفتاب به اتمام می رسید که البته الان بسیار کم شده است.

اگر می خواهید هیئت موفقی داشته باشید، بر روی نماز اول وقت تاکید کنید.

خیلی تلاش کردیم که در همین شهر مقدس قم و در حرم مطهر حضرت معصومه (س) بتوانیم یک دعای کمیلی در شب های جمعه (نیمه شب) برگزار کنیم اما نشد و موافقت نکردند. گفتند که سر شب ساعت 9! پس شب زنده داری و اینهمه تاکید بر شب زنده داری و مناحات چه می شود.

یکی از مواردی که بایستی مراقبت کنید، این است که مراقب باشید شکم سینه زنتان از حرام پر نشود که اگر اینگونه شد دیگر نمی توانید سینه بزنید.

کار اقتصادی در هیئت بایستی انتهایش ختم به مسائل خیریه بشود، ختم به تجهیز جهیزیه و ... البته نبایستی به اصل موضوع یعنی هیئت ، خدشه ای وارد کند.

در کل مراقب هیئت امام حسین (ع) باشید

این را بدانید، نخستین کسی که اقتصاد مقاومتی را اجرا کرد حضرت زهرا (س) بود. فدک را گرفتند تا از لحاظ اقتصادی اول ضربه بزنند ولی حضرت مدیریت کردند و اقتصاد مقاومتی را اجرا کردند.

در پایان این سخنان حاج منصور ارضی به مناجات با امام زمان(عج) و روضه خوانی در رثای حضرت زهرا(س) پرداخت.

صوت مداحی حاج منصور ارضی بزودی منتشر خواهد شد
 
 


در حاشیه دومین همایش هیئات محوری و برگزیده سراسر کشور که در روز های 5شنبه  و جمعه در جوار مسجد مقدس جمکران، شهر مقدس قم، کارگاه های آموزشی با موضوعات مختلف برگزار شد.
 
به گزارش وارث، کمیسیون های های تخصصی با موضوعات مختلف در حاشیه این همایش توسط اساتید شناخته شده کشوری برگزار شد.
 
این کارگاه های آموزشی به شرح ذیل می باشد
 
کمیسیون اول: بررسی شیوه های مدیریت در هیئات با عنوان انتخاب شده "هیئات مدیر دارد"توسط استاد حجت الاسلام مهدوی نژاد و وحید ملتجی
 
کمیسیون دوم: باید ها و نباید های نسبت هیئت با عالمان دینی با عنوان انتخاب شده "از عالم محوری تا عالم گریزی"توسط استاد حجت الاسلام سید حسین مومنی
 
کمیسیون سوم: بررسی ظرفیت های رسانه ای هیئت با عنوان انتخاب شده "هیئت و رسانه "توسط استاد حجت الاسلام دکتر محمدرضا زائری
 
کمیسیون چهارم: جایگاه هیئت در تربیت انسان تراز انقلاب اسلامی با عنوان انتخاب شده "هیئت، مدرسه انسان سازی"توسط استاد حجت الاسلام مرتضی وافی
 
کمیسیون پنجم: شاخصه های مداح تراز انقلاب اسلامی با عنوان انتخاب شده "مداح الگو و الگوی مداحی"توسط استاد حاج مهدی سلحشور
 
در ادامه می توانید گزارش تصویری این کمیسیون ها را ببینید.
 
وارث در هفته آینده موضوعات و مشروح این کارگاه را منتشر خواهد کرد.
 
 
کلیک کنید


دومین روز از برگزاری همایش هیئات محوری و برگزیده کشور در جوار مسجد مقدس جمکران با مراسم پر فیض دعای ندبه توسط برادر ابوذر بیوکافی، مداح جوان اهل بیت (علیهم السلام ) ادامه پیدا کرد.

بنابراین گزارش، حاج حسین یکتا یکی از سخنرانان صبح این مراسم بود.

وی ضمن خداقوت به دوستان که توانستند دومین همایش ملی هیئت محوری را بصورت جامع تر برگزار نمایند، هدف از این کارگروه را لبیک به کلام رهبری انقلاب دانستند که "اصحاب حق باید تجمع پیدا کنند ".



حاج حسین یکتا، مدیر عامل قرارگاه فرهنگی خاتم در ادامه نقش بازنگری در عملیات های را یکی از اساسی ترین نیاز های امروزمان دانستند و گفت: بایستی در مقابل تدارک جبهه ای دشمن که بصورت جدی از طریق انواع رسانه ها کار چهره به چهره ی به روز و مدرن و پیچیده انجام می دهد، بایستی تمام قوایمان را بکار گیریم.

این رزمنده دوران دفاع مقدس متذکر شد: این را هم یاید دانست، هم دشمن روی تک تک بچه هیئتی ها پرونده باز کرده است و هم آقا سیدالشهدا و اهلبیت (علیهم السلام) عمل من و شما را می بینند.

حسین یکتا تأکید کرد: ارتباطاتمان با همدیگر و قرار گاه باید دائمی باشد تا در مقابل همه ی دشمن ما با تمام نیرو وارد شویم تا باورمان از جنگ و دشمن قوی تر شود.

وی به دیدار اعضای قرارگاه فرهنگی خاتم با رهبر معظم انقلاب اشاره نمود و گفت: مقام معظم رهبری را در دیدار اعضای بنیاد خاتم الاوصیاء فرمودند"من منتظر شما بودم که از راه برسید".

در این جبهه هیئت مجموعه هایی هستند که دائما پشت خاکریزند و در حال عملیات هستند و باید با فرمانده جبهه که مقام ولی فقیه است در ارتباط باشند و باید نگاه ما در تمدن نوین اسلامی سازماندهی و آرایش شود تا جوانان تشنه را دریابند و واقعا کدام هیأت و مجموعه این را جواب می دهد؟

این فعال فرهنگی در پایان این جمله را گفتند که رزمندگانِ غواصِ گمنامِ جبهه، هیئات سیدالشهدا (ع) هستند که با لباسهای مشکی شان کار را جلو ببرند.

در ادامه این مراسم، نوبت به سخنرانی حجت الاسلام شیخ احمد پناهیان رسید.

این خطیب و ذاکر اهل بیت(ع) در ابتدای سخنان خود به طرح این سئوال پرداخت که "اگر هیئت سکولار نباشد پس چگونه باشد و به چه شکلی برگزار شود؟"



وی حفظ هیئت اصیل را تأکید کردند که اعضایش عاشق همدیگر اند و برای هم دیگر جان می دهند. متحابّین بالله هستند و تذاکروا أمرنا را جریان می دهند یعنی نام اهل بیت(ع) را فقط نمی گویند بلکه امر اهلبیت و بصیرت افزایی در تعامل با ولی را توسط هیئت به جامعه منتقل می کنند و "أحیوا"یعنی آن تذکر را إحیاء هم بکنند مثلا در حوزه ی مبارزه با استکبار وارد شوند و در وفای به عهدشان به ولی در ایستادگی و پشت نکردن به دشمن فعال عمل کنند.

پناهیان با تاکید بر اینکه هیئتی ها بایستی یزید زمان خود را بشناسند گفت: هیئتی ها بعد از هیئت باید برای یزید زمان شان جبهه درست کنند همان کاری که بعضی بچه های بحرین انجام دادند.

در بحرین هیأت زوار الزهرا (س) را راه انداختند و از همین هیئت شهیدی در می آید که شکنجه اش می کنند تا به رهبر انقلاب کشور ما جسارت کند، اما توهین نمی کند و شهیدش می کنند و مادرش چقدر افتخار می کند که "بچه ام مثل علی اکبر سیدالشهدا (ع) تکه تکه شد"

حجت الاسلام پناهیان در ادامه و با تاکید بر لزوم برنامه ریزی در هیئات گفت: تمام توجه بچه های هیأت به تفضل خداست و نه به بقیه همان چیزی که رهبر انقلاب فرمودند که کار هیئت های ما باید مردم را به خدا وصل کنند. این کار نیاز به برنامه ریزی دارد و این که حزب اللهی ها همدل شوند و به قول رهبری همدیگر را حداقل تکفیر نکنند.

در پایان شیخ احمد پناهیان عشق به خدا و اهل بیت (ع) را ملاک تعالی هیئتی ها دانست و گفت: اول عشق به خدا و بعد عشق به اهلبیت (ع) که از طریق عشق یه ایشان در راه خدا جان می دهند و به شهادت می رسند و هر کاری انجام می دهند.




مراسم روز پایانی دومین همایش هیئات محوری و برگزیده کشور در روز جمعه ادامه پیدا کرد.

بنابراین گزارش، یکی از مدعوین و سخنرانان در دومین همایش هیئات محوری و برگزیده کشور، حضرت علامه مصباح یزدی بودند که در روز جمعه و پس از سخنان حجت الاسلام شیخ احمد پناهیان به سخنرانی پرداختند.

جلسه با پخش کلیپ زیبایی در موضوع فتنه افکنی مزدور انگلیسی که در صدد تفرقه افکنی بین مسلمانان هستند ادامه پیدا کرد و سپس وقت آن بود که مدیران و موثرین در هیئات محوری کشور گوش فرا دهند به فرمایشات راه گشای علامه مصباح.



علامه مصباح با قرائت آیه 30 سوره فصلت "إِنَّ الَّذينَ قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلائِكَةُ أَلاَّ تَخافُوا وَ لا تَحْزَنُوا وَ أَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتي‏ كُنْتُمْ تُوعَدُونَ "بیاناتشان را آغاز کردند و فرمودند: کسانی هستند که راه حق را پذیرفته اند و ثابت قدم اند. اما اهل حق باید مواظب باشند که شیطان قدم به قدم "خطوات الشیطان "و آرام آرام آنها را از مسیر حق منحرف نکند و کسانی هم ممکن است با شناختن حق باز هم ایمان نیاورند و با حق مخالفت کنند و به تعبیر سوره یس بر گوش و چشم اینان پرده افتاده و حق را نمی پذیرند.

ایشان در ادامه گفتند: طبق فرمایش قرآن باید مؤمنین در این راه استقامت داشته باشند و مثل بعضی مسلمانان نباشند که علی رغم اینکه در ماه های اول مسلمان شدند ولی استقامت نکردند و سقوط کردند. این خطر برای هر کدام از ماها وجود دارد و چاره اش هم پیمودن صراط مستقیم است و یاری خواستن از خداوند تبارک و تعالی.

آیت الله مصباح یزدی در ادامه سخنانشان آیات و روایات دیگری را هم قرائت کردند که از جمله آنها آیه 74 اسراء بود که می فرماید : وَ لَوْ لا أَنْ ثَبَّتْناكَ لَقَدْ كِدْتَ تَرْكَنُ إِلَيْهِمْ شَيْئاً قَليل و (ای پیامبر) اگر نه آن بود كه پايداريت داده بوديم، نزديك بود كه اندكى به آنان ميل كنى. این کلام درباره پیامبر مکرم اسلام (ص) بود و من و شما هم باید خیلی به فکر خودمان باشیم و مواظب باشیم بخاطر مسائل حاشیه ای مجموعه و گروهمان که از مسیر منحرف نشود.



علامه مصباح یزدی با این تذکر که ما نبایستی تمایلات و هوس های نفسانی خود را در هیئت پیاده و اجرا کنیم فرمودند: هیچ وقت به نام دین هوس های خودمان را پیاده نکنیم و با دین خدا بازی نکنیم و حلال خدا را حلال و حرام خدا را حرام بدانیم بدون کم و کاست کردن احکام اسلامی.

ایشان هدف از تشکیل هیئت را إحیای دین خدا دانستند و فرمودند: در این مسیر به دو چیز احتیاج داریم، یکی شناخت و دوم انگیزه احساسی. اول قرآن و اهل بیت(ع) را خوب بشناسیم و بعد از آن شناخت را همراه با عاطفه و احساس کنیم.

علامه با این مثال که عقل و شناخت چراغ اتومبیل اند و احساس و عاطفه حکم گاز را در اتومبیل دارند، فرمودند: عقل راه باز کن است و احساس به جلو می برد. و این در دو بخش اعیاد و عزاداری هاست.

ایشان بخش عقلانیت هیئت بر عهده وعاظ و سخنرانان است و بخش احساس برعهده ذاکرین و مادحین،که اگر هر کدام از اینها نباشد کار کم اثر و کم فایده است.


کلیک کنید













Viewing all articles
Browse latest Browse all 309

Trending Articles